DESPRE

In continuare vei gasi o prezentare de ansamblu, a sectiunilor si cum sa le folosesti:

VARIANTA INTERACTIVA!

Cum Functioneaza?
Este foarte Simplu si Gratuit:
Tu vei fi ajutat de catre cineva sa inveti ce iti doresti si la randul tau ajuti si tu pe cineva sa invete ce isi doreste.
Tu doresti sa inveti, (sa faci conversatie in), Limba Araba si stii deja o alta limba,(Italiana, Franceza, Engleza, Spaniola, etc.) sau esti bun(a) la alta materie (romana, matematica, fizica, informatica, etc.), pe care o alta persoana isi doreste s-o studieze (sau s-o stie mai bine).

La sectiunea Inscriere, spui cateva cuvinte despre tine, [varsta, locatie, gen(masculin/feminin)], ce doresti sa studiezi, nivelul la care te afli, ce esti dispus(a) sa ajuti pe altcineva sa invete si alte informatii pe care le consideri tu relevante.
De asemeni poti preciza cum doresti sa aiba loc interactiunea: E-Mail, Messenger (Yahoo/Msn) , Facebook, Skype, etc. Preferi ca interactiunea sa aiba loc doar prin email / messenger text sau si messenger audio / video, respectiv sa faci conversatie.


Acum ai posibilitatea sa te alaturi comunitatii Invata Interactiv pe Twitter (Id = Inv_Int) si astfel vei putea sa Primesti = Daruiesti Ajutor cand ai nevoie sa traduci (cuvant, propozitie), de ajutor la o problema (de Mate, Fizica, Chimie, Informatica, etc). Ai la dispozitie urmatoarele optiuni:
  • De pe Contul tau de Twitter ;
  • Direct de pe Telefonul tau mobil, prin intermediul platformei Twitter. Daca inca nu ai cont pe Twitter si doresti sa-ti deschizi unul, informatiile de aici te pot ajuta. Ajutor Twitter ;
  • Cu ajutotul Aplicatiei care apare aici in dreapta ;
  • De pe contul tau de Igoogle cu ajutorul acestui Gadget Invata Interactiv - Twitter;
  • De pe Blogul sau Pagina ta de Internet introducand codul acestei aplicatii. Cod Invata Interactiv cu Twitter




Sectiunea Audio:

Aici ai posibilitatea de auzi cum se pronunta diverse cuvinte si expresii in Limba Araba + Romana si vizualiza o imagine reprezentativa pentru acel cuvant.


Sectiunea Traduceri:

In aceasta sectiune daca ai un text de tradus din Araba in Romana sau din Romana in Araba, posteaza-l pe site si urmareste comentariile celorlalti membri.
Eventual daca stii si tu o alta limba straina mentioneaza daca esti dispus(a) sa contribui la traducerea unui text in / din acea limba.



Sectiunea Translator

In aceasta sectiune vei gasi 2 aplicatii care te vor ajuta sa faci traduceri automate din Romana in Araba respectiv din Araba In Romana.


Sectiunea Cursuri:

In aceasta sectiune se vor regasi o serie de materiale care sa te ajute la invatarea Limbii Arabe.


Daca sunt neclaritati trimite un email direct (invata_interactiv@yahoo.com) pentru a cere informatii suplimentare.


Mult Succes la Invatat Interactiv!!!
Mai nouă Mai veche